Wersja archiwalna 2020-08-18 14:50:46
Ogłoszenie nr 540154770-N-2020 z dnia 18-08-2020 r.
Sanniki:
OGŁOSZENIE O ZMIANIE OGŁOSZENIA
OGŁOSZENIE DOTYCZY:
Ogłoszenia o zamówieniu
INFORMACJE O ZMIENIANYM OGŁOSZENIU
Numer: 575232-N-2020
Data: 17/08/2020
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Miasto i Gmina Sanniki , Krajowy numer identyfikacyjny 61101591600000, ul. Warszawska 169, 09-540 Sanniki, woj. mazowieckie, państwo Polska, tel. 24 277 68 51, e-mail honoratakazmierczak@interia.pl, faks 24 277 68 51, 277 78 15.
Adres strony internetowej (url): www.sanniki.bip.org.pl
SEKCJA II: ZMIANY W OGŁOSZENIU
II.1) Tekst, który należy zmienić:
Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: IV
Punkt: 6.2)
W ogłoszeniu jest: W ogłoszeniu jest: IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: Data: 2020-08-25,godzina: 10:20, Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): Nie Wskazać powody: Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu > język polski
W ogłoszeniu powinno być: W ogłoszeniu jest: IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: Data: 2020-08-26,godzina: 10:20, Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): Nie Wskazać powody: Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu > język polski
------------------------------------------------------------------------------------------
Sanniki, dnia 2020-08-18
Miasto i Gmina Sanniki
ZMIANA TREŚCI SPECYFIKACJI ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA
Dotyczy: postępowania o udzielenie zamówienia publicznego pn. „Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina
w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2020/2021”
Na podstawie art. 38 ust. 4 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U. z 2019r. poz. 1843 ze zm. ) Zamawiający zmienia treść specyfikacji istotnych warunków zamówienia w zakresie: terminu składania i otwarcia ofert oraz opisu sposobu przygotowania oferty.
Termin składania ofert zostaje przedłużony do dnia 26.08.2020r. do goodz.10:20, a termin otwarcia ofert zostaje określony na dzień 26.08.2020r. godz. 10:30.
W związku z powyższym zapisy w siwz otrzymują następujące brzmienie
WXV Opis sposobu przygotowywania ofert
- Wykonawca może złożyć jedną ofertę, w formie pisemnej, w języku polskim, pismem czytelnym.
- Koszty związane z przygotowaniem oferty ponosi składający ofertę.
- Oferta oraz wymagane formularze, zestawienia i wykazy składane wraz z ofertą wymagają podpisu osób uprawnionych do reprezentowania firmy w obrocie gospodarczym, zgodnie z aktem rejestracyjnym oraz przepisami prawa.
- Oferta podpisana przez upoważnionego przedstawiciela wykonawcy wymaga załączenia właściwego pełnomocnictwa lub umocowania prawnego.
- Oferta powinna zawierać wszystkie wymagane dokumenty, oświadczenia, załączniki i inne dokumenty, o których mowa w treści niniejszej specyfikacji.
- Dokumenty winny być sporządzone zgodnie z zaleceniami oraz przedstawionymi przez zamawiającego wzorcami (załącznikami), zawierać informacje i dane określone w tych dokumentach.
- Poprawki w ofercie muszą być naniesione czytelnie oraz opatrzone podpisem osoby/ osób podpisującej ofertę.
- Wszystkie strony oferty powinny być spięte (zszyte) w sposób trwały, zapobiegający możliwości dekompletacji zawartości oferty.
- Ofertę należy umieścić w kopercie zaadresowanej na adres Zamawiającego:
Urząd Miasta i Gminy Sanniki
ul. Warszawska 169, 09-540 Sanniki,
Pokój nr 10 (sekretariat),
Dodatkowo na kopercie należy podać nazwę i adres wykonawcy oraz oznaczenie:
Oferta na: „Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopinaw Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2020/2021”
Nie otwierać przed dniem: 26.08.2020r. do godz.10:30.
XVI Miejsce i termin składania i otwarcia ofert
Oferty należy składać do dnia: 26.08.2020r. do godz. 10:20
w Urzędzie Miasta i Gminy Sanniki
ul. Warszawska 169, 09-540 Sanniki
Pokój nr 10 (sekretariat).
Oferty zostaną otwarte dnia: 26.08.2020r. o godz. 10:30
w Urzędzie Miasta i Gminy Sanniki
ul. Warszawska 169, 09-540 Sanniki
Sala posiedzeń Urzędu Miasta i Gminy.
Pozostałe zapisy specyfikacji istotnych warunków zamówienia nie ulegają zmianie.
Burmistrz Miasta i Gminy Sanniki
/Gabriel Wieczorek/
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ogłoszenie nr 575232-N-2020 z dnia 2020-08-17 r.
Miasto i Gmina Sanniki : „Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2020/2021"
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Nie
Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
Nie
Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
Nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
Nie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
Nie
Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
Nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej – mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Miasto i Gmina Sanniki , krajowy numer identyfikacyjny 61101591600000, ul. Warszawska 169 , 09-540 Sanniki, woj. mazowieckie, państwo Polska, tel. 24 277 68 51, , e-mail honoratakazmierczak@interia.pl, , faks 24 277 68 51, 277 78 15.
Adres strony internetowej (URL): www.sanniki.bip.org.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
Tak
www.sanniki.bip.org.pl
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Tak
www.sanniki.bip.org.pl
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
Nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
Nie
adres
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
Forma pisemna
Adres:
Urząd Miasta i Gminy Sanniki, ul. Warszawska 169, 09-540 Sanniki
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: „Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2020/2021"
Numer referencyjny: DG.271.7.2020
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
Nie
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:
Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2020/2021. Dostawa artykułów objętych niniejszym zamówieniem odbywać się będzie w ilościach wcześniej zamówionych przez intendentki. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości poszczególnych artykułów wymienionych w planowanym zapotrzebowaniu miesięcznym. Dostarczane produkty muszą spełniać wymogi sanitarnohigieniczne właściwe dla danej kategorii produktu w zakresie przewidzianym przez ustawę o bezpieczeństwie żywności. Wykonawca jest zobowiązany do dostarczania artykułów najlepszej jakości, tj. świeżych, I gatunku, czystych, z właściwym terminem przydatności do spożycia. Wszystkie produkty wymienione w siwz z nazwy należy traktować jako produkty określające standardy jakościowe. Zamawiający dopuszcza możliwość zaoferowania artykułów równoważnych. Artykuł równoważny powinien mieć parametry jakościowe, wydajnościowe i smakowe nie gorsze niż wskazany z nazwy produkt. W przypadku zaoferowania przez Wykonawcę artykułu równoważnego należy podać nazwę artykułu i producenta.2. Przedmiot zamówienia określa Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8 żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne Zamówienie obejmuje artykuły spożywcze z następujących grup asortymentowych: Część I: mięso, produkty mięsno-wędliniarskie i drób kod CPV: 15100000-9 Część II: mleko i przetwory mleczne kod CPV: 15500000-3 Część III: owoce i przetwory owocowe kod CPV: 15300000-1 Część IV: warzywa i przetwory warzywne kod CPV: 15300000-1 Część V: przyprawy, makarony, mąki i kasze kod CPV: 15400000-2, 15600000-4, 15800000-6 Część VI: ryby kod CPV: 15200000-0 Część VII: pieczywo kod CPV: 15810000-9 3. Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 8 do siwz- Opis przedmiotu zamówienia.
II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV |
15100000-9 |
15500000-3 |
15300000-1 |
15400000-2 |
15600000-4 |
15800000-6 |
15200000-0 |
15810000-9 |
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów – szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)
II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach: lub dniach:
lub
data rozpoczęcia: 2020-09-01 lub zakończenia:
II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: Zamawiający nie określa wymagań w zakresie spełniania tego warunku.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Zamawiający nie określa wymagań w zakresie spełniania tego warunku.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Zamawiający nie określa wymagań w zakresie spełniania tego warunku.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
6.1. odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1, 6.2. jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w pkt. VIII ppkt. 6.1) SIWZ składa odpowiadające im dokumenty, wystawione w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: -nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. Dokument w tym zakresie powinien być wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub miejsce zamieszkania ma osoba, której dokument dotyczy, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt.6.2., zastępuje się je dokumentem zawierającym odpowiednio oświadczenie wykonawcy, ze wskazaniem osoby albo osób uprawnionych do jego reprezentacji, lub oświadczenie osoby, której dokument miał dotyczyć, złożone przed notariuszem lub przed organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego właściwym ze względu na siedzibę lub miejsce zamieszkania wykonawcy lub miejsce zamieszkania tej osoby.
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
8.1. Pełnomocnictwo /oryginał/ osoby lub osób podpisujących ofertę - jeżeli uprawnienie do podpisu nie wynika bezpośrednio z załączonych dokumentów. 8.2.W przypadku złożenia oferty wspólnej – pełnomocnictwo udzielone liderowi, 8.3.Zobowiązanie podmiotu trzeciego( jeżeli dotyczy) – załącznik nr 4. 8.4.Kalkulacja cenowa – załącznik nr 7.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Nie
Informacja na temat wadium
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Czas trwania:
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
1. Wszelkie zmiany i uzupełnienia treści niniejszej umowy mogą być dokonane za zgodą obu stron wyrażoną na piśmie pod rygorem nieważności. 2. Zamawiający dopuszcza możliwość dokonania w umowie następujących zmian: 2.1.zmiana gramatury dostarczanych produktów w przypadku wprowadzenia przez producenta innej gramatury niż określona w ofercie Wykonawcy, 2.2. zmiana asortymentu w przypadku wstrzymania, zaprzestania produkcji, wycofania z rynku lub zmiany marki, z zastrzeżeniem, iż oferowany zamiennik musi odpowiadać parametrom co najmniej takim jak oferowany produkt, z gwarancję zachowania oferowanej ceny, 2.3. zmiana cen produktów w przypadku, gdy z powodu istotnej zmiany ceny nieprzewidzianej przy zawarciu umowy, spełnienie przedmiotu umowy groziłoby jednej ze stron rażącą stratą, 2.4. zmiana ilości w poszczególnych grupach asortymentowych artykułów wymienionych w załączniku nr 1do umowy z zachowaniem cen jednostkowych, 2.5. czas trwania umowy może zostać przedłużony aneksem o maksymalnie 3 miesiące, w przypadku gdy łączna maksymalna wartość umowy określona w § 1 ust 1 nie została przekroczona o 10%.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-08-25, godzina: 10:20,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> język polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
Część nr: |
1 |
Nazwa: |
Dostawa mięsa, produktów mięsno-wędliniarskich i drobiu |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zapotrzebowanie miesięczne na artykuły spożywcze: 1 schab z kością 22 kg 2 schab bez kości 20 kg 3 pachwina wędzona 6 kg 4 łopatka bez kości 47 kg 5 żeberka 45 kg 6 wołowina rosołowa 4 kg 7 golonka 4 kg 8 mięso mielone 20 kg 9 mięso na gulasz 20 kg 10 flaki drobiowe 13 kg 11 boczek 6 kg 12 wołowina bez kości 12 kg 13 polędwica sopocka 3 kg 14 kiełbasa podwawelska 9 kg 15 kiełbasa biała surowa 19 kg 16 kiełbasa śląska 4 kg 17 szynka z indyka 11 kg 18 szynka 3 kg 19 mortadela 1 kg 20 kurczaki 69 kg 21 udka 23 kg 22 piersi z kością 27 kg 23 porcje rosołowe 12 kg 24 skrzydełka 20 kg 25 filet z kurczaka 15 kg 26 wątróbka drobiowa 11 kg 27 pałeczki z kurczaka 39 kg 28 mięso mielone z indyka 5 kg 29 skrzydełka z indyka 2 kg 30 polędwiczki wieprzowe 8 kg 31 karkówka 1 kg 32 indyk faszerowany 3 kg 33 szynka swojska 3 kg 34 polędwica miodowa 3 kg 35 polędwica z warzywami 3 kg 36 wędlina kurczak gotowany "DUBIMEX" lub równoważna 3 kg 37 kiełbasa krakowska podsuszana 1 kg 38 parówki „Berlinki” lub równoważne 6 kg 39 szynka surowa 1 kg 40 pasztet „Podlaski” (puszka) 155g lub równoważny 4 szt 41 serduszka drobiowe 2 kg 42 żołądki drobiowe 2 kg 43 filet z indyka 6 kg 44 boczek wędzony 1 kg 45 szynkówka "Peklimar" lub równoważna 3 kg 46 szynka gotowana "Peklimar " lub równoważna 3 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
2 |
Nazwa: |
Dostawa mleka i przetworów mlecznych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zapotrzebowanie miesięczne na artykuły spożywcze:1 ser biały – półtłusty 45 kg 2 mleko w butelce 2% 101 litr 3 śmietana 30% (0,5l) 89 szt. 4 masło śmietankowe z Ostrołęki - 200g lub równoważne 88 szt. 5 masło roślinne w kubku - 250g 37 szt. 6 serek "Danio" lub równoważny - 150g 155 szt. 7 serek „Twój smak” lub równoważny - 200g 6 szt 8 ser żółty Gouda lub równoważny 4 kg 9 jogurt smakowy 120 g Danone Gratka lub równoważny 41 szt. 10 jogurt naturalny 370g Zott lub równoważny 30 szt. 11 jogurt smakowy 150g Jogobella lub równoważny 110 szt. 12 masło klarowane 500g Mlekowita lub równoważne 2 szt. 13 śmietana 18% 400g Piątnica lub równoważna 10 szt 14 jogurt naturalny typu greckiego 440g Bakoma lub równoważny 2 szt. 15 ser parmezan 125g 1 szt. 16 serek topiony 100g Hochland lub równoważny 6 szt. 17 ser feta 270g Mlekowita lub równoważny 2 szt. 18 maślanka 750g Łowicz lub równoważna 5 szt 19 lody w kubku 280 ml "Olka" 15 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
3 |
Nazwa: |
Dostawa owoców i przetworów owocowych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zapotrzebowanie miesięczne na artykuły spożywcze: 1 jabłka 70 kg 2 cytryny 8 kg 3 banany 37 kg 4 dżem truskawkowy 280g z Łowicza lub równoważny 23 szt. 5 dżem brzoskwiniowy 280g z Łowicza lub równoważny 6 szt. 6 dżem wiśniowy 280 g Łowicz lub równoważny 15 szt. 7 dżem malinowy 300g Łowicz lub równoważny 6 szt. 8 marmolada wieloowocowa 570g Stovit lub równoważna 1 szt 9 powidła śliwkowe 400g 3 szt. 10 truskawki mrożone 450g 6 szt. 11 wiśnie mrożone 450g 6 szt. 12 mandarynki 12 kg 13 truskawki (produkty sezonowe) 9 kg 14 gruszki 9 kg 15 winogron 1 kg 16 brzoskwinie 1 kg 17 syrop owocowy 400g Łowicz lub równoważny 18 szt 18 kiwi 15 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
4 |
Nazwa: |
Dostawa warzyw i przetworów warzywnych |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zapotrzebowanie miesięczne na artykuły spożywcze:1 ziemniaki 690 kg 2 ziemniaki młode 25 kg 3 marchew 49 kg 4 pietruszka 23 kg 5 por 14 kg 6 pieczarki 14 kg 7 pomidory 17 kg 8 ogórki świeże 20 kg 9 groch 6 kg 10 koper 26 p 11 natka pietruszki 16 p 12 cebula 14 kg 13 cebula czerwona 1 kg 14 kapusta pekińska 13 kg 15 kapusta biała 15 kg 16 kapusta młoda w sezonie 14 szt. 17 kapusta kwaszona 27 kg 18 seler 20 kg 19 fasolka czerwona puszka 400g Kwidzyn lub równoważna 1 szt 20 fasola szparagowa 1 kg 21 fasola biała drobna 9 kg 22 kalafior świeży 1 kg 23 kalafior mrożony 450 g 11 szt. 24 szpinak mrożony 450g Hortex lub równoważny 2 szt. 25 fasola mrożona 450g 6 szt. 26 sałata zwykła 9 szt. 27 sałata lodowa 3 szt. 28 mix sałat 100g 2 szt 29 koncentrat pomidorowy 30% 190g Łowicz lub równoważny 33 szt. 30 sok pomidorowy 1l Fortuna lub równoważny 1 szt 31 rzodkiewka 6 p 32 chrzan biały w słoiku 200g Victus lub równoważny 2 szt. 33 kapusta czerwona 4 kg 34 ogórki konserwowe Urbanek 0,92l lub równoważne 8 szt 35 ogórki kwaszone 14 szt. 36 kapusta włoska 3 szt. 37 przecier szczawiowy siekany w słoiku 200g 22 szt. 38 barszcz ukraiński 400g Unifreeze lub równoważny 2 szt. 39 Mieszanka 7-mio sładnikowa Unifreeze lub równoważna 6 szt 40 buraki ćwikłowe 33 kg 41 kukurydza w puszce 400g Kwidzyn lub równoważna 4 szt 42 groszek zielony w puszce 450g Kwidzyn lub równoważna 6 szt. 43 marchewka z groszkiem mrożona 450g Unifreeze lub równoważny 4 szt 44 brokuły świeże 2 kg 45 szczypiorek 6 p 46 papryka surowa 3 kg 47 czosnek granulowany 1 szt 48 czosnek 1 szt. 49 botwina 49 soczewica czerwona 350g Sante lub równoważna 1 kg 50 marcheweczki mini mrożone 450g Unifreeze lub równoważne 6 kg 51 bukiet warzyw 450g Unifreeze lub równoważny 8 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
5 |
Nazwa: |
Dostawa przypraw, makaronów, mąki i kasz |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zapotrzebowanie miesięczne na artykuły spożywcze: 1 mąka szymanowska lub równoważna typ 480 11 kg 2 mąka wieloziarnista Lubella 400g lub równoważna 1 kg 3 mąka pszenna „Basia” lub równoważna 25 kg 4 mąka ziemniaczana Kupiec lub równoważna 1 kg 5 makaron świderki 400g Anna lub równoważny 46 szt. 6 makaron rosołowy 400g Vela lub równoważny 10 szt. 7 makaron rosołowy 400g Goliard lub równoważny 32 szt. 8 makaron krajanka 400g Goliard lub równoważny 10 szt. 9 makaron wieloziarnisty Lubella 400g lub równoważny 11 szt. 10 makaron 500g (różne kształty) Lubella lub równoważny 1 szt. 11 makaron Semolina 500g lub równoważny 10 szt. 12 makaron spaghetii 400g Wadowicki lub równoważny 1 szt. 13 zacierki 250 g Abak lub równoważne 1 szt. 14 ryż w saszetkach Kupiec 400g lub równoważny 6 szt. 15 ryż 1kg Kupiec lub równoważny 13 szt. 16 kasza manna 1kg Kupiec lub równoważna 2 kg 17 kasza jęczmienna 400g Kupiec lub równoważna 13 kg 18 kasza jęczmienna w saszetkach 400g Kupiec lub równoważna 5 szt. 19 kasza gryczana jasna w saszetkach 400g Kupiec lub równoważna 1 szt. 20 kasza kus-kus 250g Sante lub równoważna 1 szt 21 kasza jaglana 350g Sante lub równoważna 1 szt. 22 płatki owsiane 400g Kupiec lub równoważne 4 szt 23 sezam 300g Sante lub równoważny 1 szt 24 migdały płatki 60g Siesta lub równoważne 1 szt 25 nasiona słonecznika 150g Sante lub równoważne 1 szt 26 pestki dyni 100g Bakalland lub równoważne 1 szt 27 groszek ptysiowy 100g Jumar lub równoważny 1 szt 28 grzanki 150g Mamut lub równoważne 1 szt 29 cukier 80 kg 30 cukier waniliowy 16g Delecta lub równoważny 11 szt. 31 sól 13 kg 32 kwasek cytrynowy 50g Delecta lub równoważny 11 szt. 33 liść laurowy Apetitta lub równoważny 8 szt. 34 keczyp 900g 2 szt. 35 keczup łagodny w tubie 480g Włocławek lub równoważny 11 szt. 36 przyprawa vegeta Podravka 200g lub równoważna 55 szt 37 zupa pieczarkowa Winiary 45g lub równoważna 12 szt 38 barszcz biały 165g Winiary lub równoważny 17 szt. 39 majeranek 20g Cykoria lub równoważny 6 szt. 40 papryka słodka mielona 20g Apetitta lub równoważna 6 szt. 41 pieprz mielony 20g Apetitta lub równoważny 6 szt. 42 warzywa suszone- liofilizowane- 300g ViVio lub równoważne 1 szt 43 kurkuma 20g Prymat lub równoważna 5 szt. 44 tymianek 10g Apetitta lub równoważny 1 szt 45 zioła prowansalskie 10g Apetitta lub równoważne 5 szt. 46 gałka muszkatołowa mielona 15g Apetitta lub równoważna 1 szt 47 oregano 10g Apetitta lub równoważny 5 szt. 48 Bazylia 10g Apetitta lub równoważna 5 szt. 49 ziele angielskie 20g Apetitta lub równoważne 3 szt. 50 płatki kukurydziane Corn Flakes 600g lub równoważne 2 szt 51 jajka duże 190 szt. 52 herbata granulowana Lipton 90g lub równoważna 6 szt. 53 smalec wieprzowy 200g 8 szt 54 olej uniwersalny 1l Kujawski lub równoważny 34 szt. 55 oliwa z oliwek 0,5 l Bulerias lub równoważna 1 szt 56 majonez pomorski Ocetix 620g lub równoważny 7 szt. 57 Ocet 0,5 l 10% 1 szt 58 Żurek 0,5 l 2 szt. 59 cynamon 15g 2 szt. 60 pieprz w ziarnach 20g 3 szt. 61 budyń 64g Delecta lub równoważny 10 szt 62 Kisiel 58 g Delecta lub równoważny 10 szt 63 galaretka Delecta 75 g lub równoważna 10 szt 64 herbata ekspresowa 100 torebek Saga lub równoważna 3 szt 65 herbata ekspresowa owocowa 25 torebek Saga lub równoważna 5 szt. 66 mięta w saszetkach Posti 30g lub równoważna 8 szt. 67 mięta świeża w doniczce 1 szt 68 kawa inka 4 szt 69 kakao 50g DecoMorreno lub równoważne 1 szt 70 kakao granulowane Puchatek 350g lub równoważne 2 szt 71 musztarda tuba 280g Kamis lub równoważna 1 szt 72 musztarda mała 210g 1 szt. 73 miód naturalny wielokwiatowy 350 g Podravka lub równoważny 2 szt. 74 sos spaghetti Łowicz 350 g lub równoważny 6 szt. 75 sos sałatkowy Knorr 9 g lub równoważny 2 szt. 76 koncentrat buraczany Krakus 200 g 7 szt. 77 sos grzybowy 40 g Winiary lub równoważny 6 szt. 78 sos słodko-kwaśny 350 g 11 szt. 79 soczek ze słomką 0,2l 1 szt 80 batony Góralki 50g lub równoważne 1 szt 81 batony Grześki w polewie 28g lub równoważne 1 szt 82 krem czekoladowy Nutella 350g lub równoważny 1 szt 83 woda niegazowana z dozownikiem 500 ml Żywiec lub równoważna 1 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15400000-2, 15600000-4, 15800000-6
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
6 |
Nazwa: |
Dostawa ryb |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zapotrzebowanie miesięczne na artykuły spożywcze: 1 ryba Panga 10 kg 2 ryba mrożona Dorsz 6 kg 3 ryba mrożona Miruna 20 kg 4 makrela wędzona 1 kg 5 makrela mrożona 2 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15200000-0,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
Cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Część nr: |
7 |
Nazwa: |
Dostawa pieczywa |
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zapotrzebowanie miesięczne na artykuły spożywcze: 1 chleb pełnoziarnisty krojony 3 szt 2 chleb razowy Swojski lub równoważny 14 szt. 3 chleb krojony 110 szt 4 bułki grahamki 16 szt. 5 bułki poznańskie 23 szt. 6 bułki kajzerki 90 szt. 7 bułka tarta 16 szt. 8 bułka słodka z kruszonką 11 szt. 9 bułka słodka z dżemem 11 szt. 10 bułka słodka z budyniem 11 szt. 11 rogale z jabłkiem 25 szt 12 pączki 1 szt 13 placek drożdżowy 1 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15810000-9,
3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia: 2020-09-01
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryterium |
Znaczenie |
cena |
100,00 |
6) INFORMACJE DODATKOWE:
Informacje o dokumencie:
- Informację wprowawdził(a) do BIP: Administrator
- Data udostępnienia w BIP: 2020-08-18 00:00:00
- Informacja zaktualizowana przez: Administrator
- Data ostatniej aktualizacji: 2020-08-18 14:50:46
- Liczba odsłon: 1273
- wróć do wersji akturalnej
- Historia dokumentu: